ÁRON ALUL, jó befektetés I. kerületi lakás a Vérmezőnél

474 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budán, az I. kerület központi részén a Déli pályaudvartól mindössze 5 perc sétára, egy kevésbé forgalmas utcában eladó egy 60 m2- es felújítandó lakás. Jó lakóközöséggel rendelkező társasház SZUTERÉN szintjén helyezkedik el és a tájolásának köszönhetően kifejezetten barátságos, világos és csendes!
Jól szellőztethető nem magas a páratartalom (2 mellékhelyiség ablaka Lichthofra nyilik, emellett minden szoba fényes szellőztethető ablakkal rendelkezik).

A lakás elosztása és alaprajza különösen jó, kompromisszum mentes, „tágas” terek jellemzik, hozzávetőleg: 22 m2nappali, 12 m2 konyha, 15 m2 szoba, 6 m2 előszoba, 4 m2 fürdőszoba, 1 m2 kamra.

Extraként:
A társasház közös használatú zöld belső udvarral rendelkezik.
A lakáshoz, külön használható pincerekesz is tartozik kb. 3-4 m2 !

A lakás lokációja pazar!
A közelben szinte minden fontosabb szolgáltatás megtalálható: iskolák, óvodák, kórház, bevásárlóközpont, zöld területek: Vérmező, Városmajor.
A lokáció nyújtotta infrastrukturális adottságok a Déli pályaudvar, Szél Kálmán tér közelsége és a közeli bicikliutak miatt önmagukért beszélnek!

Ha jó befektetést keres megtalálta!
Az ingatlan hasznosításában nagyon sok potenciál rejlik, akár lakáscélú kiadás, akár üzlethelységként történő bérbeadást tekintjük is.

Negatívumok: A lakásban nem volt teljeskörű felújítás évtizedek óta, van olyan fal rész, ahol évtizedes nedvesedés jelentkezett, emiatt a falak vizsgálatára, megfelelő újra vakolására lehet szükség. Azonban a lakás párataltalma nem nagy, klimája kellemes!
A lakás jól szellőzik (lichthof és ablakok felől is, más szuterénokkal ellentétben itt sohasem volt páratlanitó készülék), az ingatlant jelenleg is bérlő lakja.
Mindezek mellett az ingatlan felújítandó állapotban van, ami többe kerülhet, mint egy egyszerű tisztasági festés, azonban ez a felújítási költség minden bizonnyal így is eltörpül ahhoz a különbséghez képest, ami a jelen ingatlan eladási ára és az ingatlan alapterületének és lokációjának megfelelő értékének különbségéből adódik.

Nézze meg az ingatlant, és ragadja meg ezt a lehetőséget!

Herczeg Tamás

Herczeg Tamás

Kapcsolattartó
Budapest
+36 (20) 486 3014
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban